Nikon Coolpix S810c

Nikon Coolpix S810c

Nikon Coolpix S810c je naslednik Nikonovega prvega fotoaparata z operacijskim sistemom Android. Tokrat sta vanj vgrajena različica 4.2.2. Jelly Bean in novo od zadaj osvetljeno slikovno tipalo CMOS s 16 milijoni slikovnih točk. Z 12-kratnim optičnim zoomom, ki se z uporabo Dynamic Fine Zooma podvoji na 24-kratno vrednost brez izgube ločljivosti, vgrajeno Wi-Fi povezavo in 9,4-centimetrskim (3,7-palčnim) zaslonom na dotik predstavlja tehnološki pripomoček za osebni zabaviščni center in še bolj družabno življenje.

Novi S810c lastniku nudi možnost deljenja fotografij neposredno iz fotoaparata in brezplačno hrambo do 20 GB fotografij v Nikonovi oblačni storitvi Nikon Image Space. Komur to ne bo zadostovalo, lahko uporabi še dodatnih 15 GB prostora prek storitve Google Drive, ki skupaj s storitvijo Google+ Photos omogoča retuširanje in izboljšanje naloženih fotografij z različnimi filtri.

Nikon Coolpix S810c je napreden tehnološki pripomoček za vse privržence družabnih medijev, ljubiteljev iger in fotografske navdušence. Priročen položaj izhoda za slušalke omogoča zasebnost in boljšo kakovost zvoka, glasbe, iger in aplikacij. Na dotik občutljiv zaslon z ločljivostjo 1.3 mio točk omogoča pregledno in hitro upravljanje nastavitev fotoaparata in brskanje po spletnih straneh družabnih medijev ter igranje iger. Podaljšano trajanje baterije omogoča dalj časa trajajočo zabavo s fotografiranjem in deljenjem fotografij, lahko pa ga uporabljate tudi med polnjenjem baterije prek vhoda mikro USB.

Kompaktni Nikon z Androidom je v prvi vrsti fotoaparat, s katerim lahko poleg fotografij zajamete tudi videoposnetke v polni ločljivosti HD (1080p) ali z njim snemate počasno gibanje z videom s hitrostjo 240 sličic na sekundo. Hitro neprekinjeno fotografiranje z 8,1 posnetka na sekundo bo v pomoč pri zajemu popolnega trenutka v dinamičnih situacijah, s 360° ali 180° panoramskim načinom pa bomo poustvarili široke posnetke pokrajin in drugih izjemnih prizorov. V primeru, da brezžično Wi-Fi omrežje ni na voljo lahko fotoaparat prek namenske aplikacije (Connect to Coolpix S810c) povežemo s pametno napravo z mobilno povezljivostjo (3G/4G) in prek nje prenašamo fotografije na družabna omrežja in druge spletne storitve. Vse fotografije, vključno s komentarji, si lahko na zaslonu ogledamo v časovnem zaporedju, tako kot v spletnem dnevniku ali na družabnem omrežju Facebook.

Fotoaparat Nikon Coolpix S810c bo na voljo v črni in beli barvi od 24. aprila 2014 po priporočeni ceni 329 EUR.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati