Največji fotografski dogodek v Sloveniji: Dan fotografije 2014

Največji fotografski dogodek v Sloveniji: Dan fotografije 2014

Dan fotografije je namenjen vsem fotografom, ne glede na to, na katero blagovno znamko prisegate in v katero kategorijo fotografov se uvrščate. Potekal bo v soboto, 29. novembra, med 9.00 in 20.00 v dvorani Urška na Gospodarskem razstavišču. Dogodek je brezplačen.

Za vas smo pripravili zanimiva fotografska predavanja. Arne Hodalič bo predstavil Etiopijo, Fulvio Grissoni modno fotografijo – od klasične do digitalne, Janez Nebec uporabo radijsko vodenih zračnih sistemov za fotografijo in snemanje z zraka, Matjaž Intihar pa zajem, obdelavo, predelavo in arhiv fotografij. Lahko boste tudi fotografirali manekenko in Playboyevo dekle Anjo Jenko pod vodstvom Aleša Bravničarja, ki bo predstavil različne tehnike fotografiranja in osvetlitve, ustrezne za glamur fotografijo in pokazal, kako klasični glamur lahko združimo s fashion fotografijo.

Na dogodku se bodo s svojim izdelki predstavile različne blagovne znamke (Canon, Nikon, Panasonic, Pentax, Olympus, Tamron, Metz, Lowepro, Hoya in Eneloop) s fotografsko opremo, na fotografskem sejmu pa boste lahko prodali svojo rabljeno fotografsko opremo.

Več informacij na: www.danfotografije.si ali https://www.facebook.com/danfotografije

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati