Zaključni dogodek Nikonovih dnevov fotografije

Zaključni dogodek Nikonovih dnevov fotografije

Pred nami je zaključek edinstvenega fotografskega dogodka, ki je bil letos organiziran v potujoči obliki, da bi se čim bolj približali fotografskim navdušencem in uporabnikom. Po začetku v Ljubljani se je Nikon ustavil še v Mariboru in Izoli, naša končna postaja pa je spet Ljubljana. Poleg inspiracijske vsebine in idej, ki jih bodo na petkovo popoldne, 12. decembra med 16:00 in 20:00 v Klubu Cirkus z obaskovalci delili mladi fotografi kreativnih pogledov, bo tudi tokrat potekal anonimen »portfolio review« - komentiranje fotografij, ki ga bo vodil fotografski mojster Borut Peterlin.

Zaključni Nikonov dan fotografije bo vsem udeležencem ponudil pravo poslastico, tako za objektiv kot za oči. Obiskovalci bodo pod sojem luči lahko ujeli ples, akrobatiko in estetiko, združene v eno. S predavanji se bodo predstavili mladi slovenski fotografi Jošt Franko, Mankica Kranjec, Žiga Mihelčič, Borut Sluga in Rene Gomolj. Obiskovalci bodo lahko tudi spoznali in preizkusili najnovejše Nikonove fotoaparate.

Na dogodku bo potekala še razglasitev in podelitev privlačnih nagrad, ki so rezervirane za zmagovalce novembrskega fotografskega natečaja »JAZ SEM AKTIVEN«, skozi katerega smo pri Nikonu želeli pobliže spoznati ustvarjalnost, kar smo v velikem obsegu tudi dosegli.

Med vsemi obiskovalci dogodka bomo izžrebali tudi 15 nagrajencev, ki bodo prejeli priročnik Arneta Hodaliča.

Več informacij in prijave na brezplačni dogodek: https://www.nikonsvet.si/nikonovi-dnevi-fotografije-2014

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati