Najboljše fotografije leta 2014

Najboljše fotografije leta 2014

Spodaj vam predstavljamo izbor najboljših fotografij preteklega leta, torej tistih, ki ste jim namenili največ glasov. Naj bodo navdih za nova fotografska raziskovanja, za odkrivanje sveta preko objektiva, mi, na portalu Slo-Foto.net, pa vam pri tem želimo dobro luč, v upanju, da boste svoje ujete trenutke, tako kot doslej, delili z nami tudi v letu 2015.

Na nočnem nebu so se razkadili še zadnji bliski raznobarvnih raket, obmolknilo je žvenketanje s penino napolnjenih kozarcev, obložene mize že samevajo v čakanju, da z njih pospravimo še zadnje ostanke novoletnih dobrot. Sneg, ki je bil pred dnevi pobelil travnate ravnice in vrhove, si je oddahnil od nenehnega teptanja človeških podplatov, ter se tudi sam prepustil temi, oddajajoč le svojo večno belino, ki pomodri prave zimske noči. Leto 2014 se je poslovilo, odbila mu je zadnja ura, novo, ki je pred nami, pa je še zavito v jutranje meglice.

A kljub temu ostaja ovekovečen v številnih fotografijah, tudi tistih, ki ste jih, kot vsako leto, poslali na naš portal. Teh je bilo v letu 2014 skupno 12.964, ki ste jim pustili 39.295 komentarjev in jim podelili 75.169 ocen.

 

Srna
Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati