Canon predstavil objektiv EF 50mm f/1.8 STM

Canon predstavil objektiv EF 50mm f/1.8 STM

Canon je predstavil EF 50mm f/1.8 STM, novi objektiv z nespremenljivo goriščno razdaljo, ki vam omogoča fotografiranje predmetov, izstopajočih iz prizora, ali ustvarjanje učinkov s čudovito zameglitvijo ozadja. EF 50mm f/1.8 STM , naslednik izredno priljubljenega objektiva EF 50mm f/1.8 II in idealen dodaten objektiv za vse, ki bi radi izboljšali svoje fotografije, blesti pri portretni fotografiji in fotografiji pri šibki svetlobi. S pomočjo največje odprtosti zaslonke f/1.8 in goriščne razdalje 50 mm doda umetniški pridih vsakodnevnim predmetom in prizoriščem.

EF 50mm f/1.8 STM sedaj vključuje izboljšano zasnovo, Canonov premaz Super Spectra, zaslonko s sedmimi lopaticami in tehnologijo STM za gladko, skoraj neslišno ostrenje. Kompakten, lahek in cenovno ugoden objektiv EF 50mm f/1.8 STM je dobrodošel dodatek v torbi s fotografsko opremo pri vseh, željnih ustvariti podobe, ki naredijo večji vtis.

Raziščite ustvarjalno portretno fotografijo in fotografiranje pri šibki svetlobi

Z novim objektivom je preprosto ustvariti odlične portrete ali drzne, umetniške fotografije in filme – široka zaslonka z največjo odprtostjo f/1.8 nudi natančen nadzor nad globinsko ostrino. Zagotavlja ustvarjalno svobodo pri zelo natančnem ostrenju predmetov in omogoči, da preostanek slike preprosto preide v mehko zameglitev, s čimer lahko fotograf v trenutku pozornost gledalca usmeri na določeno področje. Zaslonka do objektiva prepusti več svetlobe, kar omogoča udobno fotografiranje v temnejših pogojih.

Kot objektiv z nespremenljivo goriščno razdaljo 50 mm nudi visokokakovostne rezultate z izboljšano vidno ostrino in kontrastom. Skupaj s fotoaparatom APS-C EOS DSLR je idealen za portretno fotografijo in pomaga zajeti popolno kompozicijo glave in ramen. Prav tako je uporaben kot »vsakodnevni« objektiv za fotoaparate DSLR s tipalom polne velikosti in je odličen pri fotografiranju različnih predmetov z naravnim glediščem in perspektivo.

Objektiv nudi tudi najmanjšo razdaljo ostrenja samo 0,35 m, kar uporabniku omogoča, da se še bolj približa predmetom in doseže večjo stopnjo povečave, medtem ko zaslonka s sedmimi lopaticami poskrbi za čudovito zameglitev in neizostrene poudarke. Objektiv, ki nudi izboljšano kakovost slike v primerjavi s predhodnikom, odlikuje Canonov premaz Super Spectra Coating, ki minimizira tako notranje odseve kot tudi podvajanje slike in bleščanje.

Popoln dodatek za vsako torbo s fotografsko opremo

Objektiv je kompaktne in lahke oblike s težo samo 160 g, zaradi česar minimalno poveča skupno težo fotografske opreme v torbi. Novo zunanje oblikovanje objektiva dopolnjuje tako Canonove fotoaparate EOS DSLR za domače uporabnike kot tudi modele srednjega razreda. Nov kovinski nosilec zagotavlja bolj robustno povezavo z ohišjem fotoaparata. Prav tako vam ročni obroč za ostrenje daje dodatno svobodo pri natančnem nadzoru področja, ki ga izostrite pri fotografijah in filmih.

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati