Canon EOS M10 in EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM

Canon EOS M10 in EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM

Canon je predstavil nov kompaktni fotoaparat EOS M10, ki povezuje najboljše iz sveta fotografije DSLR v kompaktnem ohišju. Popoln je za dokumentiranje sveta okoli vas in predstavlja korak naprej od posnetkov s pametnimi telefoni. Združuje Canonov najnaprednejši slikovni procesor DIGIC 6, tipalo z ločljivostjo 18 milijonov točk in Hybrid CMOS AF II, kar zagotavlja odzivnost in izjemno kakovost tako fotografij kot filmov Full HD.

 

Sporočilo za javnost

Poleg tega je Canon predstavil tudi EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM, novi standardni objektiv za EOS M10 in ostale fotoaparate EOS M. Lahek in zložljiv EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM je popoln objektiv za na pot.

Jasnost in podrobnost na vsaki fotografiji

Za ustvarjalno svobodo, ki vam omogoča zajem tako lepote pri svetlobi kot očarljivosti v senci, EOS M10 s procesorjem DIGIC 6 zagotavlja več svetlobe v vsaki slikovni točki in zmanjšuje šum. Poleg tega pa z zajemom podrobnosti in živih barv skozi objektiv tipalo velikosti APS-C z ločljivostjo 18 milijonov točk omogoča doseganje resničnih odtenkov v vseh podrobnostih, kar zagotavlja ustvarjanje osupljivih fotografij, ki izstopajo iz množice.

Fotoaparat je popoln sopotnik za zajem naglih ali spontanih trenutkov, bodisi počitniške akcije bodisi otrok v gibanju. Zahvaljujoč sistemu Hybrid CMOS AF II in 49-točkovnemu sistemu samodejnega ostrenja, lahko EOS M10 natančno izostri v trenutku, filme pa snema s stalno izostritvijo, kar zagotavlja, da ni nič izgubljeno, in nudi več možnosti okvirjanja. V kombinaciji z združljivimi objektivi, vključno z modelom EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM, dinamični stabilizator slike stabilizira tresenje fotoaparata, kar zagotovi stabilne posnetke tudi pri snemanju gibanja.

Intuitivno oblikovanje, prilagodljiv nadzor

EOS M10, ki so ga navdihnili DSLR-ji EOS, nudi intuitivno rokovanje prek minimalističnih gumbov in 7,5-centimetrskega LCD-zaslona na dotik, prilagodljivi meniji pa vam omogočajo prilagoditev fotoaparata vašim potrebam. Z uporabo načina Creative Assist lahko tudi manj izkušeni fotografi preprosto obvladujejo nadzor fotografiranja, najpogosteje uporabljene nastavitve pa so razložene v jeziku, ki je razumljiv vsakomur. Za napredne fotografe, ki si želijo več nadzora, ergonomsko oblikovan vrtljivi gumb Front Dial EOS-a M10 zagotavlja hiter dostop do naprednih nastavitev, vključno z zaslonko in hitrostjo zaklopa.

Za resnično ustvarjalno fotografiranje je mogoče zaslon nagniti do 180 stopinj, kar zagotavlja, da nikoli ne boste zamudili fotografij iz težko dosegljivih kotov ali od spodaj. Ko je zaslon nagnjen za 180 stopinj, fotoaparat samodejno vključi način Self Portrait za visokokakovostne selfieje.

Delite in shranjujte s povezanim fotoaparatom

Z vgrajeno brezžično povezljivostjo sta prenos in shranjevanje fotografij in filmov neposredno iz fotoaparata v storitve v oblaku, vključno s Canonovo storitvijo irista, povsem preprosta. Dynamic NFC nudi tudi preprosto povezovanje s pametnim telefonom, kar vam omogoča takojšnji prenos in deljenje fotografij na vaš telefon. Poleg tega pa lahko z aplikacijo EOS Canon Camera Connect in s popolnim ročnim nadzorom izkoristite prednosti brezžičnega oddaljenega fotografiranja.

Objektiv za na lokacijo – EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM

Objektiv EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM, popoln sopotnik fotoaparata EOS M10, tehta le 130 gramov in ga je mogoče vzeti kamorkoli. Bodisi fotografirate portrete bodisi oddaljeno pokrajino, z vsestransko goriščnico 24–72 mm (enakovredno 35 mm) lahko zajamete raznolike fotografije, ne da bi morali ob tem zamenjati objektiv. EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM zagotavlja izjemno jasnost in podrobnosti na fotografijah ter vključuje tri asferične leče, zaradi česar tudi ob uporabi manjšega fotoaparata ni treba sklepati kompromisov glede kakovosti. Za zajem akcije vključuje objektiv 3,5-točkovni optični stabilizator slike, ki izboljša kakovost posnetkov in zmanjšuje tresenje fotoaparata. Če ste navdušeni snemalec videa, vključuje EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM tudi tehnologijo STM za tekoče in skoraj neslišno ostrenje med snemanjem.

EOS M10 – ključne lastnosti:

- Kompaktni fotoaparat z zmogljivostjo DSLR
- Čudovito preprost in ustvarjalen nadzor
- Povežite se, fotografirajte in delite brezžično
- Prostor za rast vaše ustvarjalnosti in izkušenj
- Snemajte filme s tako lahkoto kot fotografirate
- EF-M 15-45mm f/3.5-6.3 IS STM – ključne lastnosti:

Vsestransko fotografiranje, popolno za uporabnike fotoaparatov EOS M

- Preprost za prenašanje, zahvaljujoč lahki, zložljivi, stilski obliki
- Preprosto snemanje filmov brez zatikanja in tresenja
- Ostre fotografije z optičnim stabilizatorjem slike
- S hitrim samodejnim ostrenjem zajemite spontane trenutke

 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.