Canon EOS 77D in EOS 800D

Canon EOS 77D in EOS 800D

Canon je predstavil nova fotoaparata DSLR v svoji seriji EOS – EOS 77D in EOS 800D. EOS 77D, ki združuje vodilne tehnologije za upodabljanje, vključno s tipalom APS-C CMOS z ločljivostjo 24,2 milijona točk in procesorjem DIGIC 7, nudi vrhunsko zmogljivost in popoln nadzor ter je primeren, če želite nadgraditi svojo opremo in izboljšati svoje fotografske spretnosti. EOS 800D pa je odličen, če želite začeti svoje potovanje z DSLR-jem. Poleg fotoaparatov je Canon predstavil tudi objektiv EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM – najmanjši[1] nezložljiv objektiv za DSLR-je v tem razponu goriščnice – ter daljinski upravljalnik BR-E1, ki je popoln za oddaljeni zajem posnetkov pri oddaljenosti od fotoaparata do 5 metrov.

 

Sporočilo za javnost

Kakovost, podrobnosti in hitrost

Z isto tehnologijo tipal, kot je v EOS-u 80D, in s Canonovim najnovejšim procesorjem DIGIC 7 oba fotoaparata zajemata prizore z impresivno kakovostjo, z bogatejšimi podrobnostmi, obenem pa sta dovolj hitra, da zagotavljata kristalno jasne posnetke. Odlikuje ju najhitrejše samodejno ostrenje na svetu z uporabo načina[2] Live View pri neverjetni hitrosti 0,03 sekunde, zaradi česar omogočata izjemno ostro natančnost. Z zmogljivostjo fotografiranja s hitrostjo 6 posnetkov na sekundo je mogoče preprosto zajeti tudi hitro premikajoče se subjekte.

Za posnetke pri šibki svetlobi od sončnega vzhoda do zahoda omogočata fotoaparata fotografiranje do ISO 25.600 – razširljivo do 51.200 – in zajameta vsak prizor brez težav. Pri nekaterih posnetkih so podrobnosti izredno pomembne in s sistemom samodejnega ostrenja s 45 križnimi točkami fotoaparata ostrita hitro, natančno sledita premikajočim se subjektom ter nudita zajem kot britev ostrih posnetkov. Oba fotoaparata vključujeta 7560-točkovno merilno tipalo RGB+IR, ki odkriva drobne podrobnosti, kot je ton kože, in nudi natančno osvetlitev.

Izkusite Hollywood

Z možnostjo zajema hitro premikajočih se subjektov v ločljivosti Full HD 60p in z načinom HDR Movie Shooting lahko zajamete izjemne podrobnosti in tekoče gibanje tako v filmih kot na fotografijah. Bodisi gre za safari, šport bodisi poletne prizore na plaži, tehnologija Dual Pixel CMOS AF sledi subjektom v gibanju in ostri tekoče, kar zagotavlja rezultate profesionalnega videza. Za snemanje filmov v gibanju 5-osni digitalni stabilizator slike zgladi premike fotoaparata, kadar snemate filme iz roke.

Da bo fotoaparat zares vaš, nudi EOS 77D popoln nadzor z dvojnim nadzornim gumbom, ki omogoča prilagajanje nastavitev, kot sta zaslonka in hitrost zaklopa, ter zaslon LCD na vrhu, ki vam pomaga, da vidite vse nastavitve. Manj izkušenim fotografom je namenjen vmesnik EOS-a 800D, ki uporabnika nauči, kako delujejo nastavitve fotoaparata med fotografiranjem, ter pomaga pri razvoju njegovih fotografskih spretnosti.

Fotografirajte, povežite se, delite

Zahvaljujoč povezljivosti NFC in brezžični povezavi, lahko preprosto delite fotografije in filme z združljivimi pametnimi napravami ali s Canon Connect Stationom, preden jih uredite in delite s svetom. Za stalno povezavo lahko vklopite tehnologijo Bluetooth in pregledujete fotografije, ne da bi morali vzeti fotoaparat iz torbe, ali ga upravljate oddaljeno prek pametne naprave ali novega daljinskega upravljalnika BR-E1.

Razširite svoj fotografski nabor

Novi objektiv EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM je popoln za začetek in dopolnjuje vsestranski DSLR z zmogljivostjo fotografiranja različnih motivov, od pokrajine do portretov. Objektiv, najmanjši1 v svojem razredu, je opremljen s 4-stopenjskim stabilizatorjem slike za stabilne posnetke pri šibki svetlobi ali posnetke z močno povečavo ter okroglo zaslonko s sedmimi lopaticami za prijetno zameglitev ozadja pri portretih. Pri snemanju videa je Servo AF s skoraj neslišnim sistemom samodejnega ostrenja objektiva STM popoln za ostrenje brez motečih zvokov.

EOS 77D – ključne lastnosti:
Instinktiven nadzor
Ločljivost 24,2 milijona točk
Za uporabo preprost sistem samodejnega ostrenja s 45 križnimi točkami
Brezžični nadzor Bluetooth in deljenje posnetkov s pametnimi napravami
Tehnologija Dual Pixel CMOS AF za tekoče, hitro in natančno ostrenje videa


EOS 800D – ključne lastnosti:
APS-C velikosti 24,2 milijona točk za kakovost posnetkov DSLR
Optično iskalo in zaslon na dotik z možnostjo premikanja
Preprosto brezžično deljenje posnetkov z vašimi pametnimi napravami
Sistem samodejnega ostrenja s 45 križnimi točkami in najhitrejše2 samodejno ostrenje Live View na svetu
Zelo oster video Full HD, ki ga je preprosto snemati


EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM – ključne lastnosti:
Vsestranska povečava 18–55 mm
Dolžina 61,8 mm in teža zgolj 215 g
4-stopenjski stabilizator slike
Samodejno ostrenje STM
Vrhunska kakovost posnetkov


Daljinski upravljalnik BR-E1 – ključne lastnosti:
Povezava Bluetooth
Domet 5 m z vseh strani
Nadzorni gumbi, ki jih je preprosto najti
Zajem fotografij in filmov
Ostrenje in nadzor povečave

 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Popularne novice
    Anketa
    Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
    Rezultati