Sony najavil SF-G UHS-II SD kartico z bralno hitrostjo do 300MB/s

Sony najavil SF-G UHS-II SD kartico z bralno hitrostjo do 300MB/s

Sony je uporabil dolgoletne strokovne izkušnje, da bi razširil sedanjo linijo visokozmogljivih pomnilniških kartic z ultra hitrim modelom, ki bodo povečal zmogljivosti vašega fotoaparata. Predstavljamo najhitrejšo kartico SD serije SF-G, ki je odlična spremljevalka za visokozmogljivi DSLR oz. brezzrcalni fotoaparat ter ponuja hitrosti zapisovanja do 299 MB/sii. Tako prispeva k daljšim visokim hitrostim neprekinjenega načina fotografiranja burst, da lahko ustvarite fotografije visoke ločljivosti s fotoaparati, ki podpirajo UHS-II. (Sporočilo za javnost)

artica je na voljo z zmogljivostmi shranjevanja 32 GB, 64 GB in 128 GB, medtem ko z izjemno hitrostjo zapisovanja omogoča tudi krajši čas čiščenja medpomnilnika, da lahko v fotografije ali posnetke ujamete trenutke, ki spremenijo življenje, in jih tako ovekovečite.

Sony je razvil algoritem, ki preprečuje izgubo hitrosti pri zapisovanju podatkov, tudi takoj po uporabi ponavljajočega se fotografiranja v načinu več slik na sekundo (»repeating burst shooting«) in prispeva k hitrosti fotoaparata pri načinu burst - to je kartica SD, na katero se lahko zanesete.

Še ena odlična lastnost te kartice SD je ultra hitra hitrost branja do 300 MB/s.ii Skupaj z bralnikom pomnilniških kartic lahko kartica zelo hitro prenese velike količine in velikosti datotek na računalnik, s čimer prispeva k učinkovitejšemu poteku dela strokovnjakov.

"Ker je vedno več neprekinjenega ustvarjanja fotografij visoke ločljivosti in 4K video posnetkov z DSLR in brezzrcalnim fotoaparatom, je potreba po večji, hitrejši in bolj zanesljivi kartici neizbežna. S serijo SF-G še naprej dokazujemo svojo zavezanost k zagotavljanju celotne palete izredno visokozmogljivih multimedijskih naprav za profesionalne in ljubiteljske fotografe, s čimer zagotavljamo kar največjo zmogljivost njihovim fotoaparatom," je dejal Romain Rousseau, direktor produktnega marketinga za Evropo.

Popolna podpora
Sonyjevi izdelki SD so izredno zanesljivi in ​​trpežni in se ponašajo z lastnostmi, kot sta neprepustnost v vodi in protistatična zaščita, ki pomagata ohranjati vaše dragocene vsebine varne. A ko ste ves dan zunaj in hitro fotografirate trenutke, se lahko zgodi, da fotografije nenamerno izbrišete. S Sonyjevo programsko opremo za reševanje datotek, ki si jo prenesete brezplačno, lahko hitro povrnete izbrisane fotografije ali video posnetke, vključno s podobami RAW in video datotekami 4K XAVC-S.

MRW-S1, najhitrejši čitalec kartic za serijo SF-G
V povezavi s serijo SF-G Sony prinaša nov bralnik pomnilniških kartic, model MRW-S1, ki je odlična rešitev za bistveno izboljšanje učinkovitosti dela po fotografiranju s hitrim prenašanjem velikih podatkov iz serije SF-G na osebni računalnik. Ta kompaktni čitalec kartic ponuja vgrajen SuperSpeed ​​USB (USB3.1 Gen.1) standardnega vhoda A za računalnik z brezžično povezavo, tako da je vaše datoteke mogoče kopirati hitreje od kopiranja skozi režo za SD na osebnem računalniku.

Nova serija SF-G kartic SD bo v trgovinah na voljo predvidoma marca 2017, bralnik MRW-S1 pa predvidoma aprila 2017.

 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati