Nikon razvija brezzrcalni fotoaparat polnega formata naslednje generacije

Nikon razvija brezzrcalni fotoaparat polnega formata naslednje generacije

Nikon z veseljem predstavlja razvoj svojega sistema brezzrcalnih fotoaparatov polnega formata FX naslednje generacije in objektivov NIKKOR z novim bajonetom. Brezzrcalni fotoaparat in objektivi NIKKOR, ki so v razvoju, z novim bajonetom omogočajo doseganje novih razsežnosti optične zmogljivosti.

Sporočilo za javnost

Nikonov prihajajoči sistem brezzrcalnih fotoaparatov je rezultat Nikonovih naprednih optičnih in proizvodnih zmožnosti, pridobljenih na podlagi stoletnih izkušenj, pa tudi z naprednejšo tehnologijo slikovne obdelave. Tudi strokovno znanje, pridobljeno z razvojem Nikonovih digitalnih fotoaparatov SLR, je pomembno prispevalo k razvoju novih izdelkov.

Z novim sistemom brezzrcalnih fotoaparatov in novimi objektivi NIKKOR želimo fotografom zagotoviti možnost, da ustvarjajo fotografije, ki so sijajnejše in živahnejše kot kadarkoli doslej.

Za nove brezzrcalne fotoaparate razvijamo tudi nov vmesnik, ki bo zagotavljal združljivost s številnimi obstoječimi NIKKOR objektivi. Ta bo omogočal uporabo objektivov NIKKOR z bajonetom F, ki so del Nikonovega sistema digitalnih zrcalnorefleksnih fotoaparatov in bo še razširil možnosti, ki so na voljo fotografom.

Nikon bo tudi v prihodnje vodilni proizvajalec na področju fotografije, s predstavitvijo novega brezzrcalnega sistema fotoaparatov in z nadaljnjim razvojem svojih digitalnih fotoaparatov SLR, pa bo fotografom še naprej ponujal izbire in možnosti, da uživajo v edinstvenih prednostih vsakega od dveh sistemov.

Slikovna vsebina povezana s tem izdelkom, je na voljo za ogled tukaj. Spremljajte nas, saj sledi še več vsebine. Podrobnosti, vključno z datumom najave in predlagano maloprodajno ceno, bodo na voljo pozneje.

 

 

Komentarji
Komentirajo lahko le prijavljeni uporabniki.
Postani Slo-Foto.net član
Anketa
Kako pogosto uporabljate mobilni telefon za fotografiranje?
Rezultati